Bloggen

eerder geplaatst op 22-09-2009

Daar zit ik dan, een eigen website, met daar aan een blog gekoppeld maar waar ga ik over schrijven.
Over het voordragen van twee gedichten, wat ik enige weken geleden gedaan heb. Dan kan ik schreijven over de gitaaar muziek, die goed bij de sfeer vond passen, goed om tot rust te komen, om de gezichten te laten bezinken.
Ik zou het kunnen hebben over de klussen die ik wil doen, de palets die in mijn woonkamer liggen ombouwen tot planten trolleys met berg ruimten, bergruimte creeren in de kast waar ook de cv-ketel staat.
Dat is waar ook die cv-ketel, dat is een verhaal apart. In 2007 kreeg ik van een monteur het advies om de cv een klap te geven als deze weer eens weigerde aan te slaan. Dat werkte prima, tot vorige week zondag. Toen weigerde mijn cv, zelfs slaan hielp niet meer. Maandag kwam er een onderhoudsmonteur, die vaststelde dat de brander geen zuurstof kreeg, dat dacht ik ook al. Disndag, kwaam er een onderhouds monteur met een enorme stofzuiger, om de ketel schoon te maken. Tja en nog weigerde de ketel om warmte te leveren. Woensdag, nogmaals gebeld met de instalateur. Ze gingen iets regelen met de Fabrikant; vrijdag zou er een monteur komen. Donderdag werd ik gebeld , of de monteur langs kon komen. Wat mij betreft wel, ik was de petroleumlucht van de kachel al een beetje zat en wilde weleens douchen.
Deze man stelde vast dat alles wat verstopt kon raken, verstopt zaet. Na een grondige schoonmaakbeurt, sloeg mijn cv weer aan.
Onderwerpen genoeg, dat is het punt niet, wat wil ik kwijt, wat wil ik wereldkundig maken, wat houd ik voor mezelf, dat is het punt.

Eén reactie op “Bloggen”

  1. Sophie zegt:

    Groot gelijk dat je niet alles wereldkundig wil maken. Wat vervelend van je cv ketel! Ook gek dat zo’n monteur je adviseert om er een klap op te geven, maar ja als het werkt… Mocht je een nieuwe cv ketel nodig hebben binnenkort, kijk dan eens op deze site: http://www.cvketel-weetjes.nl/informatie/prijzen/kosten-cv-ketel.html
    Groetjes,
    Sophie

Laat een reactie achter