Mijn dekbedhoes is terug

Onder mijn balkon staan bergingen. Handig om mijn fiets in te stallen, onhandig als er een dekbedhoes op is gevallen. Zoals vandaag gebeurde.
Ik ging gewapend met een bezem om te kijken of ik zo lang genoeg was om ook maar een punt van het dekbed te pakken te krijgen, naar beneden.
Bij de bergingen aangekomen, bleek ik net iets te kort te zijn om er bij te kunnen. Ik werd hierbij gadegeslagen door een vrouw in gezelschap van een kleine meid. ik liep in haar richting, om uit mijn berging een trapje te pakken. Zegt ze teggen mij: ‘dan tillen we har tegen evenop” Wat ze precies bedoelde drong ff niet zo snel tot mij door. Toen ze dit nog eens herhaalde, dacht ik ah, dan kan de kleine meid mijn dekbedhoes pakken. En zo gebeurde het dat deze vrouw de kleine meid op tilde zodat zij mijn dekbedhoes kon pakken.

Laat een reactie achter